Subțire inspirație, Inspirație vs. plagiat

Categorii de produse

Share Expunerea prelungită la imagini ale femeilor pline de farmec, subțiri în presă poate schimba imaginea corpului telespectatorilor — spre bine.

6 nou- născuți de pierdere în greutate

Această constatare, care contrazice multe studii pe termen scurt care au produs rezultate opuse, a rezultat din cercetările conduse de Silvia Knobloch-Westerwick, profesor asociat de comunicare la Universitatea de Stat din Subțire inspirație, Columbus. După ce de femei au analizat 80 de pagini din reviste inclusiv momi care au prezentat modele sau celebrități, anumitor participanți i sa spus să compare corpurile lor cu cele prezentate.

Toată lumea citește subțire inspirație de peste cinci zile; trei zile mai târziu, cei care au fost expuși numai femeilor subțiri și frumoase și-au evaluat imaginea corporală mai mare decât au făcut-o la începutul studiului.

greutatea japoneză pierde

Cercetatorii au descoperit ca participantii — in special cei mai grei care s-au comparat cu femeile subtiri — au inceput sa dieta si exercitii fizice.

Alte studii care au evaluat reacțiile imediate la imagini ar putea să nu reflecte modul în subțire inspirație femeile răspund la articole și imagini motivaționale în timp, adaugă.

pierderea în greutate a soluției

Asevedeași