Oglindă slăbire

oglindă slăbire

Acestea sunt oglinzile în care arătăm puțin mai subțiri, poate mai înalți.

Oglinda care te slabeste. Femeile care se uita in ea nici nu se mai recunosc. Acest obiect face pe oricine sa para mai slab, iar efectul este pozitiv: femeile capata mai mult incredere in ele si astfel reusesc sa slabeasca cu adevarat.

La început ne-am putea gândi că astfel de oglinzi de slăbire au doar un dezavantaj, oglindă slăbire se pare că suntem mai subțiri și găsim ceva care ar fi cel puțin un oglindă slăbire mai subțire pentru noi. În comparație, există și cei care cumpără intenționat o astfel de oglindă și chiar mai scumpe decât să plătească pentru o oglindă tradițională.

oglindă slăbire

Mai mult, există companii special specializate oglindă slăbire astfel de oglinzi. Belinda Jasmine, fondatoarea Skinny Mirror, era convinsă că avea un aspect gras, care o făcea să se simtă ca o piesă mai mare.

oglindă slăbire

De aceea a început să folosească o oglindă de slăbire și apoi a fondat o companie specializată în acest fel. Când s-a privit în oglinzile de slăbit, a părut mai înaltă și mai sexy pentru oglinzile de slăbire și și-a ales hainele în consecință.

oglindă slăbire

Adică a devenit o imagine corporală mult mai pozitivă, care a fost însoțită de o creștere a încrederii în sine. Și știm foarte bine că, în multe cazuri, oglinzile de slăbire a încrederii în sine contează decât exteriorul real, oglinzile de slăbire atunci când vorbim despre doar câteva kilograme plus. Potrivit lui Jasmine, utilizarea unei oglinzi de slăbire are un efect pozitiv pe termen lung asupra oglindă slăbire în sine și, astfel, asupra bunăstării.

oglindă slăbire

Întrebarea, desigur, este cât de bună este într-adevăr, întrucât nu arătăm așa cum o facem într-o imagine subțire în oglindă și de aceea putem dezvolta o imagine greșită a corpului. Ce crezi că ai folosi o astfel de oglindă?

Mărturiile unei tinere care de la 5 ani a fost abuzată sexual de bunic - Monolog

Asevedeași